22.11.2023

Bahaddin TELLİOĞLU

Eğitim Görevlisi

(Kur'an-ı Kerim-Kıraat)

1982 yılında doğdu. İstanbul Maltepe İmam Hatip Lisesi, Kocaeli İlahiyat Fakültesi mezunudur. 1994 yılında Eskişehir Ziyapaşa Kur’an Kursunda hafızlık yaparken merhum Kurra Hafız Mehmet SARICAOĞLU hocaefendiden talim dersi aldı. 2004 yılında vatani görevini tamamladı. 2006 yılında merhum Kurra Hafız İbrahim TANRIKULU ve merhum Abdullah HATİPOĞLU hocalarımızdan talim, tecvid, mukaddime-i cezeri ve Aşere okudu. Abdullah ALDIR hocaefendiden de Takribi okuyup Diyanet İşleri Başkanlığının açmış olduğu sınava girerek ‘’Aşere-i Takrib’’ belgesini aldı. 2010 yılında Kütahya merkez Okçu Mh. camiine imam-hatip olarak atandı. 2013 yılında Manisa Dini İhtisas Merkezinde ‘’Tashih-i Huruf’’ kursunu tamamladı. 2014 yılında Rize Dini Yüksek İhtisas Merkezinde ‘’Rehber Öğreticilik Kursunu’’ tamamlayıp mahallinde ve Alanya'da Diyanet İşleri Başkanlığına yeni atanan din görevlilerine yönelik ‘’Hizmetiçi Eğitim’’kurslarında öğretici olarak görev aldı. 2014-2019 yılları arasında İstanbul Şirinevler Ulu Camiinde Müezzin Kayyım olarak görev yaptı. 2019-2021 yılları arasında İstanbul Büyükçekmece Tepekent Kur’an Kursunda öğretici olarak görev yaptı. 30.05.2022 tarihinde Kütahya Dini İhtisas Merkezinde Eğitim Görevlisi olarak göreve başladı.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.